“WOW, IK HEB EEN POPSTER ONTMOET!” 🤩 #78

“WOW, IK HEB EEN POPSTER ONTMOET!” 🤩 #78

Juf Joyce heeft in één van haar vlogs een item over De Beweepgpot gemaakt. Ben je benieuwd wat Joyce van De Beweegpot vindt? Kijk dan snel haar vlog hieronder.

JUF JOYCE

Mijn naam is Joyce van Kasteren en fulltime leerkracht van groep 8. Ik ben 26 jaar oud en werk als leerkracht sinds 2019. In mijn eerste werkjaar leerde ik eerst TikTok kennen. De klas was er gek op en ik ontdekte het ook. Ik heb een TikTok account aangemaakt en plaatste mijn eerste video op 29 november 2018. En vanaf dat moment was ik fan. Later zei een kind tegen mij: "Juf, u moet echt iets doen met YouTube. Vloggen in de klas!!" En sinds de eerste lockdown in maart 2020 besloot ik om de camera erbij te pakken. Ik wilde mijn kennis delen en anderen inspireren.

"WOW, IK HEB EEN POPSTER ONTMOET!"

Eén van de activiteiten van de beweegpot! Super leuke energizers om in te zetten bij leswisselingen of even na bijvoorbeeld het afnemen van een cito. Het leuke is.... ik ken veel energizers, maar deze kende ik nog niet en succes gegarandeerd. In deze vlog vertel ik meer over de beweegpot en laat ik een stukje ervan zien. Daarnaast waren de kinderen bezig met de laatste loodjes voor de Daltondag. Echte juffen en meesters! Soms was het wel lastig om iets voor groep 3 te bedenken, want ja.. hoe ging dat ook alweer? Knippen, lamineren en een uitleg, maar ze hebben het zó goed gedaan! Ze mogen erg trots zijn op zichzelf!

 

Benieuwd naar meer videos van Juf Joyce? Bezoek dan via deze link haar YouTube pagina.